Vannboring

Står du overfor et større prosjekt som krever alternativ tilgang på vann? Vi har alt av nødvendig utstyr for å bore etter vann og trykke brønner og kan garantere tilgang på vann.

Kontakt oss

Vannboring

Vann er kilden til alt liv, og brønnboring gir deg tilgang på rent, klart vann. Vi installerer pumpeanlegg som gir deg mulighet å tappe rett fra livskilden i ditt grunnvann.

Når er det behov vannboring?  

Ved situasjoner der boligen befinner seg utenfor kommunal vannforsyning vil det være nødvendig å etablere sin egen kilde til friskt vann. 

Vi har vann garanti, som betyr at vi lover tilgang på vann ved boreoppdrag. I noen tilfeller hender det at det ikke kommer nok vann fra borehullet. Vi vil da åpne opp fjellet ved bruk av vanntrykk. På den måten blir det frigjort flere ganger for vannet å gå gjennom og brønnen vil ha tilgang på store mengder med vann.  Ved behov hjelper vi deg selvfølgelig å undersøke for vannkilder i området du ønsker å etablere en brønn. 

Vi stiller med god kompetanse rundt vannboring 

Vannboring krever god kunnskap rundt geologi og vann. Vi i Fetveit Brønnboring har lang erfaring med vannboring og stiller opp for både privatpersoner og bedrifter som trenger det. 

Ta kontakt med oss i dag om du trenger hjelp med vannboring

Har du noen spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Enten du ønsket et tilbud, eller har generelle spørsmål ang. vårt arbeid stiller vi med glede opp med svar. Du kan nå oss via kontaktskjema, eller kontakte oss via informasjonen nedenfor.

Adresse
Vesåsvegen 298
3890 Vinje

Send oss en melding

Vi svarer deg så fort vi har mulighet!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.